måndag 9 mars 2009

Blommor, blommor älskade blommor...Det är alltid mysigt med blommor och nu är det så att jag har två vita julstjärnor kvar som är så kraftiga och vackra att jag inte har haft mage att slänga dem än. Till slut måste jag det, så jag förevigar dem med en bild.
De vita pärlhyacinterna har börjat blomma nu, så jag tar med en bild på dem också. Tänk att blommor kan ge sådan glädje. Vi har allt tur här i Sverige med våra fyra årstider. Man behöver få längta lite...
Kram på er! Carpe diem, Susanne

6 kommentarer:

 1. Hejsan!

  Tänk att dina julstjärnor fortfarande är så fina!!! Härligt med pärlhyacinter, det är min absoluta favorit bland vårlökarna, tycker den är så söt!

  Ha en trevlig kväll!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 2. Godväll! Kikar runt lite innan sängdags. Julblommar kan vara lite jobbiga för att de lever så länge och då har man ju lite svårt för att slänga dem...
  Pärlhyacinter är en av favvoblommorna på våren då vet man åt vilket håll det är på väg... Rätt håll VÅR!!!!
  Kram till dig!

  SvaraRadera
 3. Men jösses är dina julstjärnor fortfarande så fina imponerad:-)
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Hejsan Susanne.
  Nu är jag här igen. Blir nyfiken på din sjal, den måste du visa när du är färdig. Håller med dig , det är så kul att göra något själv.
  Klart du ska ha en vit trappa och hall, du får fjäska lite med din sambo!!! Hi.. hi..
  Fina julstjärnor, nästan synd att slänga.

  Ha det gott,
  Kram Anneli.

  SvaraRadera
 5. Hej Kompis! Du vet att jag älskar dina fönster. Kram Åsa

  SvaraRadera
 6. Dina julstjärnor är bara för fina, jag hade inte sådan tur med mina i år. De höll knappt julen ut, då de inte gillar mina gamla dragiga fönster. Men jag förstår din frustration, man vill ju inte kasta sådant som fortfarande lever och frodas!
  Kram Maria

  SvaraRadera