torsdag 24 januari 2013

Härliga helgen är här igen:-)

 
 
Härliga helgen...
 
är här igen och vi har det kallt ute, men då kan man få mysa inne med fräscha tulpaner och en tänd braskamin:-)
 
Veckorna går i ett rasande tempo med jobb som jag trivs väldigt bra med, goa kollegor och elever. I går kväll kom en duktig sjukgymnast, Jenny Weibull till jobbet och föreläste. Hon arbetar på Neuropsykriatiska enheten i Karlstad och hon pratade om motorik och diagnoser, det var väldigt intressant.
 
Annars blir det lite promenader, träffa sina egna barn och släkt, träffa goa vänner och äta god mat m.m...
 
Sen i måndags äter jag inte penicillin längre, så jag försöker proppa i mig olika slags vitaminer som frukter och grönsaker. Jag vill inte bli sjuk igen, men det går allt möjligt på jobbet just nu.
 
Träningen på gymet ska jag börja med så snart jag känner mig starkare, zumba, styrka m.m...jag har köpt nya träningskor och träningskläder, så det ska bli kul att komma igång igen:-)
 
Jag längtar till våren och få ta på sig lätta vårfräscha kläder och skor igen. Tänk att vi i alla fall går mot ljusare och varmare tider. I början av maj ska jag troligen med på inredningsresan till Danmark med Lev Vackerttjejerna, till Stockholm på "Rainman" och två nätter på hotell, sen blir det väl att fixa i trädgården och med båten, men än är det långt kvar.
 
Påsken firas nog här hemma och då får det gärna bli varmare och skönare ute. V. 9 har vi sportlov, men vi kommer hålla oss hemma och kanske ta någon dagstur bara.
 
I helgen ska jag försöka njuta och ta det lugnt. På lördag ska jag umgås med dottern och mysa, ev. tjejträff på lördag kväll, träffa lite släkt och så får det bli promenader.
(Japp, nu funkar bildöverförningen igen:-)
 
Hoppas ni tar hand om er och njuter en smula:-)))
 
Varma kramar i en kall vintertid!
 
Susanne
 
 


6 kommentarer:

  1. Tänd braskamin låter så mysigt, och med den
    här kylan så behövs det. Och längtan till våren blir starkare och starkare för varje gång man kollar väderprognoser.
    Ha en fin helg och stor kram
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  2. Härligt att höra att du är på g igen. Skönt att komma igång. Kul att ha så mycket trevligheter framför dig. Hoppas att ni ska med till Danmark.
    I morgon har jag mitt sista utvecklinssamtal. Vi har våra samtal i januari och aug/sept. Skönt att ha det gjort och bra att ha de individuella målen för terminen aktuella. Jag ska renskriva några nu innan kudden så att jag kan åka hem direkt i morgon.


    Ha en skön och avkopplande helg.

    Kram

    SvaraRadera
  3. Hej där!
    Herregud vad längesedan det var vi sågs.
    Härligt att läsa att du börja på att komma på fötter snart igen. Hoppas du kan komma igång med din träning snart, klokt att ta det lugnt.
    Ska bli trevligt att ses den 7.
    Kika gärna upp på en fika!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Gott att du känner dig starkare.
    Nu börjar man verkligen längta efter vår, denna kylan är inte riktigt min favorit.

    Önskar dig en fin och mysig helg,
    Kram Anneli

    SvaraRadera
  5. Skönt att höra att du mår bättre! Låter att du har kanska så mycket att göra men endå kan njuta av tillvaron!:) Önskar dig en mysig fredag!
    Kram Sirpa

    SvaraRadera
  6. skönt att du mår bättre, jag längtar också till våren! Lnnga ljusa kvällar, gympaskor och tunn jacka:) Ha en fin vecka kram från vännen Maria

    SvaraRadera