onsdag 12 oktober 2011

Välkomnande blommor och vardagsrum...♥♥♥

Dessa fina höstblommor kom goa mamma med i fredags när det var Birgittadagen.(Mamma, dottern och jag heter det i andranamn)

Jag fixade till blommorna i min zinkbytta...


Välkommenhjärtat hänger där lite på sne...

Vår gamla rödmålade stol står på trappen med zinkbaljan på och
den matchande ljuslyktan under kommer från Ikea...

Vardagsrummet har fått lite omstyling. På soffbordet står ett silverfat med rosa ljuslyktor, rosenkruka, hjärta med ordspråk och den gulliga ljuslyktan med Carpe Diem fick jag nyligen från kära mor. Hon vet vad hon ska ge sin dotter som är tacksam för livet:-)


Älskar våra stoora goa soffor i nougatbrun. Just nu matchar jag dem med beige, rosa och brunmönstrade kuddar och quilt...


En mörk kväll med tänd lampa i vardagsrumsfönstret och nya rosa och vitrutiga hissgardiner...


Vardagsrummet i dagsljus, fönstret ut mot gatan. Sammetskuddfodral från Maxi, hemsydd rosenkudde...


Senaste loppisfyndet, två söta burkar à la Leila köpta av Nellie, en go bloggvän...


Älskar denna söta slitna pall som jag köpte av ett par från Karlstad när vi stod på loppis/hantverksdagen hos Lev Vackert...


Blommor på trappen och omstylat vardagsrum...


Under hösten har jag varit förkyld nästan hela tiden. Astman blir ju inte bättre av det heller...träningen på Galaxen har då blivit lidande. Jag ville komma igång att träna zumba, spinning och styrketräning. I kväll kom jag igång igen, sååå skönt:-)



Galaxen har Rosa bandetinsamling på lörd. 15/10.


Träna och stöd bröstcancerfonden!!!


Annars jobbar jag heltid på skolan, syr på alla beställningar vi har genom Drömmar & Ting och fixar lite här hemma. Nu vill man fixa till det inne och tända ljus och bara mysa i soffan. Braskaminen går varm emellanåt:-)


Nu är det mycket...


I morgon jobbar jag på skolan kl. 8-14 och sedan åker ett gäng till Filipstad på en spec. pedkurs, missar zumban...På fredag har jag tagit ledigt från jobbet och tar tåget kl. 06.55 till Sth med Petra Schmid på ett Bröstcancersymposium. BRO och Värmlands Kurage står för detta. Det ska bli jätteintressant:-)


Torsdag kväll 13/10 kl. 17.00 träff för "Unga bröstcancerbehandlade" på Vero i Karlstad!!! Är tyvärr på kurs, men är gärna med nästa gång:-)


På lördag står vi från Kurage Värmland på Coop och säljer Rosa Bandet kl. 9-15.


Kom och stöd oss!!!


Massor av kramar till alla nära och kära och mina fina bloggvänner!


Jag är tacksam för livet och fångar varje dag!!!



Susanne

11 kommentarer:

  1. Så fina höstblommor som hälsar välkommen! Du har mycket omkring dig nu, förstår ditt engagemang...

    Ha en fin torsdag!
    Kram,
    Regina

    SvaraRadera
  2. Fullt upp!!! Påminde mig även om att köpa rosa bandet. Har en hel del andra rosa saker men har inte fått tag på bandet ännu. Det jag ville ha var slut senast jag frågade. Men jag har köpt 2 andra och gett bort. Ett satte jag på en hemmagjord ljuslykta förra helgen när vi var bortbjudna. Spetsband runt ett gammalt konserveringsglas tills m rosa bandet, rosa grus i botten, i med ett värmeljus, klart! Ha en riktigt trevlig helg.

    SvaraRadera
  3. Ser mycket mysigt ut ditt vardagsrum.
    Vi har liknande stooora bruna soffor så förstår att du gillar dem. sååå sköna att sitta och kura i.....

    Gott att du känner dig bättre nu från dina förkylningar.
    Du verkar ha mycket omkring dig just nu....men glöm inte att sköta om dig också....

    Kram Anneli.

    SvaraRadera
  4. Hej Susanne!
    Tråkigt med alla förkylningar..kul att du börjat kunna träna igen:) Jag var ute o sprang igår,det kändes att jag inte varit ute i spåret på ett tag, är lite av en periodare när det gäller träning:)

    Vilka fina blommor du fick av din mamma!
    Gillar de loppisfyndade burkarna oxå, precis min smak:)

    Ha det gott och sköt om dig goa bloggvän!

    kraam Jenny

    SvaraRadera
  5. Hej Susanne! Du har fullt upp ser jag. Här med.... Just nu har jag bara kraft till jobbet och kidzen. Känner mig lite slut faktiskt. Vi får höras. Kram

    SvaraRadera
  6. Hej sötis, ojoj vad mycket du har att stå i, livet är verkligen upp o ner stunder. Fina loppisfynd du gjort och det är så fint hos dig, ompysslat och varmt.
    Vi ses snart kram/Ingela.

    SvaraRadera
  7. Så fint och fräscht du har det.
    Tittar bara in för att önska dig en mysig helg.
    Kram Agneta

    SvaraRadera
  8. Hej vännen och tack för fina kommentarer hos mig! Så vackert det blev med blommorna i zinkkrukan! Må så gott och ha en bra vecka! Kram Maria

    SvaraRadera
  9. Heej Susanne!!! Ohh så glad jag blev för din rara kommentar. Tusen tack! Tänk att det finns några här ute som ännu kommer ihåg mig. För jag har då inte varit flitig med bloggen. Livet kommer i vägen för data-världen. Men något inlägg då och då ska jag försöka göra. :)

    Men vad säger du!! Syr ni hissgardiner av bleklinne?! Vad snyggt det måste bli. Ska nog ta mig en titt in till eran shopp. För ni har väl en Webbshopp? Ska snoka runt här på din sida efter en länk dit...

    Gud så fint du har det hemma! Jag älskar färgen på din soffa och kuddarna i soffan med bl.a. rosa inslag. Mycket harmoniskt och smakfullt. Där skulle jag vilja ligga och läsa en bok. :)
    Vad sött av mamma att komma med blommor. Krukan i zink är verkligen fin. Den skulle jag också vilja ha.

    Stor KRAM bästa du, så hörs vi sen igen! / Åsa.

    SvaraRadera
  10. Men vad yrar jag i! haha!! Självklart vet jag vilken butik ni har. Jag följer ju er där, fniss. Ibland så är man bra dum, hihi.
    Ska tassa in och kolla under era etiketter.
    Kramen damen! :)

    SvaraRadera
  11. Jisses så du står i! Klart att du måste ta det lite lugnt ibland. Vet hur det är med allt man vill och inte hinner med.
    Så mysigt ni har det i rummet och det är välkomnande med de fina blomsterarrangemangen som du har.

    Kram
    annika

    SvaraRadera