söndag 23 oktober 2011

♥Rosa månaden och insamling till Rosa Bandet♥

T-shirt från Bröstcancerfonden till Rosa Bandetinsamlingen.


Pris: 70 kr..."Men alla vill att dom ska vara FRISKA!!!"
Det är vårt budskap som varit drabbade!

Jag och mina Zumbaledare Gunilla och Elin på Galaxen!
Vi körde ett zumbapass till förmån för Bröstcancerfonden förra lördagen.
De ger mig mycket glädje och energi:-)

Det är trångt på golvet varje zumbapass på Galaxen!!!


I fredags efter min underbart sköna ansiktsbehandling av dottern Emelie. Dagen innan njöt jag hos frissan Maria. T, då jag blev klippt och fick ny färg och
slingor:-)
Ser ni vilken fin fläta Maria gjorde också!


Min söta dotter Emelie som trivs på sin praktikplats Fager & Fin i Kristinehamn. Passa på att boka praktikbehandling sista veckan innan hon börjar skolan igen!

Här ligger jag och njuter efter en veckas jobb. Jag kan varmt rekommendera att boka en behandling på en fredag eftermiddag, då man vill varva ner inför helgen! Rengörning, mask och massage och sedan en skön ansiktkräm och olja från Décleor...lika skönt och nödvändigt som massage!
Stöd Rosa Bandet alltid och speciellt i oktober!!!

Vi behöver alla bidrag vi kan få till forskning, mediciner och kurser för att lära oss mer om sjukdomen. Fler och fler drabbas och man vet aldrig när eller om det är er tur...Nu är jag och Petra kontaktpersoner för unga drabbade i Värmland. Det som vi saknade när vi var sjuka. På fredag ska jag på min årliga kontroll hos onkologen och det känns alltid viktigt, men jobbigt. Speciellt känslig är jag naturligtvis den här månaden när man blir ännu mer påmind.

Missa inte Bröstcancergalan på TV på onsdag! Det är alltid lika gripande och jag känner igen mig väldigt mycket...


( Nästa inlägg lägger jag in bilder från vår fantastiska avsmakningsmeny här hemma hos oss med goda vänner. Gourmémat kan man kalla det:-)


(En del bilder ligger redan på FC!)

Massor av rosa kramar till er!


♥Susanne♥

9 kommentarer:

 1. Min äldsta dotter har äntligen fått det positiva beskedet att den knöl hon känt i bröstet en tid inte var det hon (vi) oroat oss för. Det är så viktigt att vara noga med att undersöka sina bröst, speciellt unga kvinnor som ännu inte blir kallade till mammografi.

  Det är en viktig insats du gör och vi kan alla bidra.

  Önskar dig en fin början på veckan!
  Kram,
  Regina

  SvaraRadera
 2. Vilken stor insats du gör för Rosa Bandet! Allt behövs, vi vill ju inte att någon ska behöva genomlida den hemska sjukdom! Klart vi kommer titta på Galan och även bidra till den!:)

  Hoppas du får en fin höstvecka med mycket sol både inne och ute.;)

  Kram Katarina

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Vilken fin blogg du har. Hittade hit nu när jag surfade runt lite :) Fin insats du gör för rosa bandet. Jag kommer tillbaka en annan dag och läser lite mera.
  Tjingeling Anette :-)

  SvaraRadera
 4. Hej vännen tänker på dig extra mycket nu under "rosa månaden" och självklart har jag köpt rosa bandet, flera stycken:) Vad skönt att få bli ompysslad med lite ansiktsbehandling, jag ska faktiskt prova nästa vecka, för första gången!! Må så gott kram Maria

  SvaraRadera
 5. Hej kära du!
  Ska titta på onsdag, om jag är på zumba ska jag be Niklas spela in.

  Du är en riktig kämpe och en goo vän!
  Kramelikram

  SvaraRadera
 6. Jag skulle lägga mig där direkt om jag fick, så jätteskönt och bara varva ner. Och samtidigt bli rosig och fin i hyn. Och nu går det en rosa våg över hela världen, din t-shirt var både fin och bra.
  Ha det gott
  ♥-kram
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 7. Hej Susanne! Vad härligt det ser ut och med ansiktsb.Fin tröja bra budskap vad driftiga ni är:)Bra jobbat du och Petra...Vi får bestämma en kväll med pyssel och glögg kram/Helen

  SvaraRadera
 8. Jag är så glad för din skull att du har det bra och mår gott. Zumba verkar kul...ett roligt sätt att motionera på. Rosa månaden är ett bra initiativ.

  Kram
  annika

  SvaraRadera