onsdag 9 december 2009

Julmys och Lucia...

Dottern Emelie Luciakandidat nr: 2...

Lite julmys i fönstret i matrummet....

Gulliga ulltomtar som jag köpt under åren, de längst bak är köpta av en dam här i Krhmn...

Julmys och Luciastämning...

TACK så hemskt mycket för alla omtänksamma kommentarer ni ger mig, det värmer såå mycket!!! Jag har pustat ut under helgen och varit helt slut, så himla trött, men det blir väl så efter all oro. Jag kan inte riktigt slappna av än förrän jag är klar med gynundersökning och ultaljud på hjärtat som jag ska på nästa vecka. Men allt det andra är ju naturligtvis en oerhörd lättnad. Jag har inte riktigt orkat gå in och läsa och ge kommentarer så mycket i era bloggar, men jag kommer snart igen...


Förra veckan försökte jag julpynta lite med de gulliga ulltomtarna som en dam här i stan gör. Julen kommer gå i rött och grått i vardagsrummet och mer i vitt och silver i matrummet. Jag brukar ha rött och guld i granen, men i år får det bli vitt och silver. Vi har kvar lite av våra hemgjorda saker från julmarknaden, men fler och fler hör av sig och vill köpa av det vi har kvar, ev. ska vi stå sista söndagen innan jul i tältet på torget med lite nya saker också. Ni som bor i närheten kan gärna komma och kika...I söndags blev jag bjuden av min goa vän Lena i Sandrosen på en vacker julkonsert i Österviks kapell med bl.a Kerstin Ryhed-Lundin, Sofia Pettersson och Christina Gustavsson. Det var en fin stämning i det lilla kapellet. TACK vännen! Hon är även glad att jag gör reklam för hennes hemsida, så några har hört av sig om beställning...

TACK för att ni varit så gulliga och undrat hur det gick för min dotter som Luciakandidat. I söndags fick de reda på det och flest röster hade nr: 7 fått som säkert hade många röster från bygden i Bäckhammar...Emelie var nog lite besviken, men vi vet att hon hade många röster, men det räckte inte till riktigt. Nu ska hon ha roligt och uppträda på många många ställen under dessa två veckor. Det börjar redan i kväll och hon ska sjunga solo på en låt också. På söndag måste vi till kyrkan och se det stämningfulla Luciatåget. På lördag ska vi ha julfest med ett gäng med vuxna och barn, vi ska ha knytis och ha det helmysigt. Åsa (Nylyckan), Elin, Camilla, jag med familjer, det ska bli såå mysigt:-)

Fånga nuet och njut av Luciastämning och tredje advent!

Myskramar till er!

♥Susanne♥

19 kommentarer:

  1. Hej vännen!
    Befinner mig ju i ide för tillfället *fniss, fniss* så jag har inte varit ute på någon bloggrunda på länge.....
    Här har det hänt en del sen sist kan jag läsa. Skönt att höra att det var bra hos dr i Kd. Tänker på dig så att allt det andra också går bra!
    Så synd att det inte räckte ända fram till lucia, men att vara tärna är inte fy skam det heller.
    Kram
    /Lotta

    SvaraRadera
  2. Hej du rara Susanne!
    Vad är det jag läser! Men herregud vännen! Nu gråter jag nästan. Vad har jag missat nu? Vad otäckt det måste ha varit för dig. Jösses vad jobbigt. Vilken oro du måste ha haft. Stackre..vilket resa. Gud så skönt att det gick bra hos doktorn och att svaren var bra!
    Nu håller jag tummarna för dig att det går lika bra på det där andra också.
    ...
    Men himmlar så vacker dotter du har!!!
    Hon skulle ha vunnit! Perfekt till lucia. Hälsa henne det! Jag hade röstat på henne.
    Vad kul endå att få vara med om en sådan grej. Sjunga solo och i lussetåg är inte fyskam det heller. ;)
    Hoppas ni får det jättrevligt i kyrkan!
    Skickar varma kramar till dig Susanne. / Åsa.

    SvaraRadera
  3. Hej..Så synd att hon inte vann,men att få sjunga solo det är inte så dåligt det heller..För om man tänker på alla Idol tävlande så är det oftast dom som kom 2 eller 3 som man hör mest av sällan 1an eller hur..Se på Darin
    Massa kramar Susanne

    SvaraRadera
  4. Hej goa du!!
    Det kommer att bli en händelserik o minnesfull tid för dottern!! Så mysigt!! Själv ska jag på första lussetåget i morron..då ska lillis va tomte..kuligt!!!

    Kramis ♥

    SvaraRadera
  5. Hej Vännen!
    Åh, jag tycker allt att din vackra dotter skulle ha vunnit!! Men vad kul att hon ska få sjunga solo:)

    Vad skönt att du vilat dig i helgen, det behövdes säkert efter all spänning o ovisshet inför läkarbesöket förra veckan.

    Vad mysigt med julfest på lördag! Ha det jätteskoj!

    Stor kraam Jenny

    SvaraRadera
  6. Hej sötaste Susanne!
    Vad synd att inte din fina dotter blev Lucia, men hon ska vara såå stolt över sig själv ändå!Bra att du har fått tagit det lugnt i helgen som var, kan tänka mig att det var mycket anspänningar och tankar efter en jobbig vecka i ovisshet! Sköt om dig nu!!
    Stor kram Sofia
    P. Tack för alla söta ord hos mig jämt, blir så glad:-)!

    SvaraRadera
  7. Vilken fin tomteparad, dom ser käcka ut där dom står på skåpet. Och ulliga och fina också. Det kommer och bli en fin Luciasöndag i kyrkan, alldeles extra fint för er som har dottern i lussetåget. Hälsa henne att det är lika kul och vara tärna, hon kommer och ha jätteroligt.
    Ha det gott vännen
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  8. Hej!! Vad mycket du får gå igenom...Förstår att du varit helt slut.
    Jag håller med de andra, det är inte helt fel att vara tärna heller!! Och sjunga solo, vad tuff hon är;o)
    Njut med din familj!
    Kram Kram Malin

    SvaraRadera
  9. Hej! Det är inte dåligt att vara tärna heller och jag tycker din dotter är så söt. Det kommer säkert att bli jätteroligt och en upplevelse.
    Ha det gott.
    Kramar Birgitta

    SvaraRadera
  10. Lycka till med lucian, har själv varit med och lyckades komma så långt att det var jag som hade ljus i håret. Ungefär 30 olika lucia firanden skulle hinnas med och gissa om jag hade stearin i håret men ett minne för livet.
    Kram Theres

    SvaraRadera
  11. Vad skönt att allt såg bra ut så ni kan få en rofylld jul.

    Hälsa Emelie att jag önskar att jag kunde vara där och lyssna på henne när hon sjunger solo.

    Massor av kramar från oss.

    SvaraRadera
  12. Vad roligt för er och få gå på lucia och höra din dotter sjunga inför alla. Förstår att du är en extra stolt mamma då....Må så gott vännen o var rädd om dig! JulKramar till dig från mig.

    SvaraRadera
  13. Vad roligt att ha med er dotter och jag förstår din oro. Man vill få ett klartecken att man är frisk.
    KRam Lotta

    SvaraRadera
  14. Tråkigt att din dotter inte blev lucia! Men alla som blev luciakandidater var väl ändå vinnare! Vad mysigt att gå till kyrkan och titta på luciatåget. Ta med ett gäng näsdukar för du kan nog inte hålla tårarna borta... Det brukar ju vara så stämningsfullt och när din dotter är med också... Ha en underbar helg! Kram Stina

    SvaraRadera
  15. Hej Ser vi har lite samma smak Kul det....Dina infällda Bilder är ett Grattis-å Önskar dig en God Lucia helg---Sjölv sk jag städa efter Hantverkare här..Fönstren alla Så de är Nya.men, hanteverket av Mig blir osidosatt tyvärr Ima

    SvaraRadera
  16. Hejsan.

    Så söt din dotter är, hon blir en fröjd att se i luciatåget.
    Önska henne lycka till med sången!

    ha en skön helg,
    Kram Anneli.

    SvaraRadera
  17. Hej Sussane.
    Hoppas att ni får en fin tredje advent.Med
    Luciatåg och solo sång.


    Kramar

    SvaraRadera
  18. Hej vännen!!!!!
    Hon kommer vara den allra sötaste tärnan!!!!
    Ha en mysig helg! Kram Agnetha

    SvaraRadera
  19. Hej vännen och vad julfint du har det hemma hos dig! Vad bra att du har fått en skyddsängel det borde vi nog alla ha en...! Din dotter kommer att få det så roligt och många nya upplevelser som tärna också! Ha det gott! Stor kram från Maria

    SvaraRadera