lördag 5 december 2009

En skyddsängel känns bra att ha...

Den här lilla gulliga ängeln fick jag av min goa kompis Camilla förra lördagen när vi bjöd hem henne och familjen...
Den står fint på silverbrickan tillsammans med lite annat silvrigt...

Dessa gulliga änglaörhängen köpte jag av min goa vän Lena när hon hade öppet hus på Sandrosen, hennes lilla företag med smycken, hudvård, te och massage. Kika gärna in på hennes hemsida...
Såå gulliga så, jag älskar ju änglar och behöver deras skydd...

Denna fina kakduk vann jag som tröstpris hos Birgitta i Utsikt från vävstugan...

Vin, glögg och blommor fick jag av mamma, B, svärmor och W, när jag kom hem från Kd sjukhus i går...Ni är för gulliga!!!

Skyddsängel...
TACK för att ni tänker på mig och undrar hur det gick för mig när jag skulle träffa läkaren i Kd i går!!! För varje dag som närmade sig fredagen den 4:e december mådde jag bara sämre och sämre, jag och mina nära var så oroliga. Jag hade svårt att somna på torsdagskvällen och vaknade redan kl. tre på natten, jag hörde hur tungt min sambo sov, så jag gick upp vid kl. halv fyra och bakade Leilas kardemummaskorpor som jag tänkt att göra innan jul. Sedan vilade jag i soffan till en gammal serie jag följde för några år sedan och somnade en stund. Min sambo kom ner vid kl. sju och undrade var jag var...

Hela vägen till Kd var jobbig, men när vi satt hos läkaren, så berättade hon att det såg bra ut och att det var vätskefyllda små cystor i det opererade bröstet. Såå skönt!!! Röntgen såg också bra ut, men jag ska bara till gyn på en undersökning längre fram också. Så har jag blivit helt genomkollad för den här gången...Jag har haft svårt att riktigt slappna av efter all oro och spänning, men det blir förhoppningsvis bättre för varje dag. Jag vill absolut inte gå igenom allt det jag gått igenom under 1 1/2 år igen. Det sliter på både kroppen och psyket, men jag är tacksam för all hjälp jag fått inom vården och av mina nära och kära. Nu hoppas jag att jag blir starkare och piggare, så att jag kan börja jobba 25% i januari någon gång.
Först ska vi njuta av alla julbestyr och nyår och planera för framtiden...

När vi kom hem kom svärmor och W med italienskt vin och en fin ros och mamma och B kom med två flaskor Dufvenkrooks XmasDelight glögg med kakaosmak och en vit julstjärna i en fin blommig kruka. TACK så mycket, det värmer oerhört!!!

Häromdagen kom ett paket på posten från Birgitta i Utsikt från vävstugan. Jag vann en fin kakduk som tröstpris i hennes tävling, så fin och äkta hemvävd. TACK Birgitta!!!

Idag hade min bästa vän Lena som har Sandrosen öppet hus, jag åkte naturligtvis dit och drack glögg och köpte rött julte med bl.a saffransmak och fina änglaörhängen. Hon har så mysigt, så ta er dit ni som bor i närheten!!!Hon är en duktig massör, så jag är stamkund på både vanlig massage och Hot stonemassage. Kika absolut in på hennes hemsida och beställ....

I lördags bjöd vi hem våra goa vänner Camilla och Jonas. Då fick jag den gulliga glasängeln som är en av mina skyddsänglar nu, jag har alltid älskat änglar, så nu har jag en till som vakar över mig:-) TACK!!!

I morgon på andra advent får min dotter reda på vem som blir stans Lucia. Såå pirrigt, så!!! Du vet att vi önskar dig ett stort LYCKA TILL!!!

Min brorson Erik fyller fyra år så vi ska på kalas i morgon också.

GRATTIS killen!!!

" Att glädjas av litet som av stort, är att ta vara på livet!"
Stod det på kortet vi fick av mamma och B, nu kan vi ju pusta ut ett tag till igen...

Carpe diem !
♥Susanne♥

23 kommentarer:

  1. Hejsan Susanne.

    Skönt att höra att det såg bra ut hos läkaren!
    Menar det ,trots att jag inte känner dig.
    Nu kan du njuta av livet och dina nära och kära i jul.
    Andas och njut av känslan att vara frisk!

    Ha en skön lördagskväll,
    Kram Anneli.

    SvaraRadera
  2. Hej goa du!!!
    Så skönt at det gick väl!! Vad mycket du går igenom..hoppas du får må bra nu!!!
    Så gulligt med skyddsängeln..vi får hoppas den gör sitt jobb väl!!
    ÄÖrhängena var ju med jättegulliga ju!!

    Kramelikaramis ♥

    SvaraRadera
  3. Skönt att höra att det såg bra ut♥. Du beskriver så bra din oro inför läkarbesöket så jag verkligen kan känna det i kroppen. Det verkar som om du har fått lite mer energi tillbaka. Njuuuut nu och stärk dig inför att du ska börja jobba efter nyår.
    Kram annika

    SvaraRadera
  4. FIna bilder på skyddsängeln.
    Vad bra att allt såg bra ut.
    Hanna

    SvaraRadera
  5. Vad skönt att det såg bra ut! Jag förstår att det måste ta enormt på krafterna att oroa sig. Så skönt då du får reda på att det ser bra ut! Hoppas att du kan koppla av och njuta av julen.

    Underbara änglar! Visst kan man behöva en skyddsängel...

    Turfia som vann ett pris hos Birgitta! Jag har köpt två löpare av henne och de är underbara!

    Håller tummarna för din dotter!

    Kram Stina

    SvaraRadera
  6. Hej! Vilken fin skyddsängel du har fått och dina örhängen är så läckra. Roligt att bli ompysslad av de dina. Känns roligt att just du fick en vinst av mej.
    Önskar dej en skön 2:a advent.
    Kram Birgitta

    SvaraRadera
  7. Åh, Sussane du skriver så bra så jag blir alldeles rörd. Vad skönt att det såg bra ut! Vilken lättnad för dig....Vilka härliga människor du verkar ha omkring dig också, det
    är ju också viktigt! Nu håller jag tummarna för din luciakandidat....Många adventskramar till dig från mig.

    SvaraRadera
  8. Så skönt Susanne att allt var bra med dig, dina änglar vakar över dig vet du. Det var en väldigt fin ängel du fick, så glittrig och söt. Och gott vin och glögg, det var omtänksamt och överraska med. Nu håller jag tummarna för dottern idag.
    Adventskram
    AnnaMaria
    Ps, hissgardinerna är från Ellos

    SvaraRadera
  9. Hej vännen! Vad glad jag blev av ditt sms.Skönt det måste kännas att bli så ordentligt kollad och att allt ser bra ut.Ha en fin andra advent. Kram Åsa

    SvaraRadera
  10. Skönt att allt såg bra ut!!!!Nu hoppas jag att du kan få det lite lugnare.Och bara njuta av att planera fram till jul.Och hämta krafter.
    Ha en fin andra advent.Vi håller tummarna för för din dotter...
    Kramar

    SvaraRadera
  11. Skönt att höra =)
    Ta hand om dig!!!!!
    Håller tummarna för dottern.
    Kramar Nettan

    SvaraRadera
  12. Vad skönt att allt gick bra!! Nu kan du andas ut och njuta med dina nära och kära!! Det måste fresta något oerhört det du har gått igenom...Fina saker du fått och köpt:o)
    Jag är glad att ha dig som bloggvän oxå Susanne!! Ha en mysig kväll!!
    Kram Malin

    SvaraRadera
  13. Hej Vännen
    Så skönt att allt såg bra ut. Man kan inte förstå den psykiska pressen och alla tankar som måste fara genom huvudet. Åh vad skönt Susanne...och vilken fin ängel du fick av dina middagsgäster. Örhängena är också jättefina.
    Ha nu en fortsatt fin andra advent. Hoppas det blev din dotter....

    SvaraRadera
  14. Hej min vän..Så otroligt skönt att höra att du mår bra..Vilken lättnad det ändå måste vara..väldigt vackra örhängen du köpt..Fint att få en skydds ängel av en vän..Kram o Godnatt..Susanne

    SvaraRadera
  15. Hej goa vän, jag är glad för din skull och hoppas att lyckan fortsätter. Förstår att det är en oro som mal ibland men framtiden ligger för dig, så känns det.
    Tänk att jag kunde inte för mitt liv komma ihåg hur man fick snö på bloggen men jag letade och jag tror att detta funkar här är länken som du får http://www.bloggerbuster.com/2008/12/simple-snow-effect-widget-for-blogger.html kopiera den och klicka sen på snow effect och vips så ska du ha snö hos dig med.
    Kram på dig/Ingela

    SvaraRadera
  16. Hej Vännen!
    Åh vad skönt att höra att allt såg bra ut!

    Vad mycket fint du fått av dina nära o kära Susanne! Och grattis till vinsten hos Birgitta, det var ju ett jättefint tröstpris:)

    Nu håller jag tummarna hårt att det var din allra sötaste dotter som blev stans lucia!!

    Sköt om dig,

    Stor kraam Jenny

    SvaraRadera
  17. Hej Susanne!
    Vad skönt med det läkarbesöket avklarat! Med goda resultat!!!
    En liten skyddsängel är aldrig fel...
    Kram på dig vännen! /Agnetha

    SvaraRadera
  18. Aldrig fel att omge sig med änglar. Handlade en häromdagen. Ha det gott Kram Malin!

    SvaraRadera
  19. Hej Susanne!! Vad sköönt att proverna var bra!!
    Aldrig fel med en skyddsängel..
    Gjorde ni ngt. kap på pingtkyrkan..
    Ha en bra vecka kram/Helen

    SvaraRadera
  20. Ojdå, var det en sådan undersökning. Jag trodde det var en rutinkontroll. Förstår verkligen din oro, benen bär en knappt när man ska iväg på sådan där läkarbesök. Skönt att det inte var något iallafall!!!

    ps. blev dottern lucia?

    SvaraRadera
  21. Härligt att höra att det såg bra ut hos läkaren! Jag kan förstå din oro, jag råkade ut för desamma förra sommaren och det var riktigt jobbigt att gå och vänta och inte veta. KRAM Petra

    SvaraRadera
  22. Hej vännen! Kikar bara in och önskar dig en fortsatt bra vecka! Hoppas att du får må bra....Vi får hålla tummarna för lite pudersnö så vi får lite stämning! Stora Kramen till dig från mig.

    SvaraRadera
  23. Hejsan på Dig
    Vad skönt att få höra att allt såg bra ut hos läkaren.
    Sköt om Dig och njut av familj och vänner i juletid.
    Kram
    Kicki

    SvaraRadera