måndag 27 februari 2012

♥Min fina "bröstvän" skulle fyllt år idag...♥

Hjärtat med " Du vet väl om att du är värdefull" och ljuslyktan med "Carpe diem" har jag fått av min mamma som alltid finns för mig:-)
Vacker vit ros...

 

♥Min fina "bröstvän" Åsa. B...♥
skulle fyllt år idag. Vi var lika "unga", men hennes kamp mot cancern tog slut 4/1-11.
Jag smsade hennes sambo igår kväll och skrev att jag tänkte på dem och att hon skulle väl fyllt år snart. Han skrev att födelsedagen var idag, snacka om att känna på sig dagen innan...han blev glad att jag hörde av mig och han skrev att han skulle vilja ha henne hos sig. Man förstår att han saknar  henne såå mycket. Han bad mig tända ett ljus för henne idag och det har jag gjort:-) Denna grymma sjukdom som många blir friska av, men inte alla....

Alla minnen av dig finns kvar hos mig, trots att  vi bara fick känna varandra i 2.5 år....

Idag har jag opererat min vänsterfot för Hallux valgus och allt gick bra. Än har inte bedövningen slutat  att värka, men jag tog en stark värktablett för att förebygga natten...jag sov dåligt i natt och mådde ganska dåligt i morse, men allt gick bra och personalen var så gullig:-)
När jag skulle ta ut värktabletterna på apoteket kände jag hur jag försvann mer och mer och hörde knappt vad hon sa i kassan. Sambon ochh kassörkan märkte att jag var alldeles blek och höll på att svimma. Janne satte mig på en stol och jag fick vila, lite vatten av kassörskan och sedan blev det rullstol fram till bilen...nu har jag vilat och sovit i soffan och fått god mat av min kära sambo Janne:-)
Tack hjärtat!♥

God natt kära vänner och vackra ängeln Åsa där uppe i himlen!!!

♥Stor kram Susanne♥


7 kommentarer:

 1. Godmorgon!
  Förstår att du blev matt och svimfärdig, det kan jag bli bara av att ha varit hos tandläkaren.
  Skönt att det gick bra, vila nu och försök att bli bra fort, så att benen bär dig när vi ska till Danmark...annars får jag låna med en rullstol och dra dig i...ler

  Kram och sköt om dig!
  Lotta

  SvaraRadera
 2. Skönt att höra att allt gick bra igår.
  2,5 år känns kanske inte så långt men ni har ju gått igenom en jätte svårt tid och att kunna dela detta med någon som är i samma sits är ohört värdefull.
  Hon ser säkert ditt fina ljus där uppe på himlen och ett litet leende kommer fram.
  Fint med sådana vänner.
  Kram Gerda

  SvaraRadera
 3. Så sorgligt med din vän... det är skönt att ha vänner omkring sig i sådana stunder. Hoppas du blir bra till Danmarksresan, som nu närmar sig allt mer. Ser så fram emot den. Ha det bra
  Kram
  Pia

  SvaraRadera
 4. Oh så fint du skriver om din änglavän. Det berör. Säkert jättebetydelsefullt att du hörde av dig till mannen. Det värmde nog hans hjärta.

  Skönt att foten nu är fixad. Men ta det lugnt nu och var rädd om dig! Vila och njut med en god bok eller läs bloggar hi hi. Ha en bra dag och ledig vecka. Kramis //Lena

  SvaraRadera
 5. usch så "onödigt" med denna hemska sjukdom som tar liv ifrn oss.
  Skönt att din operation gick bra. Ta hand om dig nu.
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 6. Godkväll!!Vad skönt att operationen är avklarad..Nu får du ta det lugnt med en bra bok eller en romantisk film:)Kram

  SvaraRadera
 7. Så fint du skriver om din vän Åsa. En fruktansvärd sjukdom som man inte förstår sig på och som har tagit många fina människor ifrån oss. Men de finns för alltid med oss.
  Fy så läskigt att känna att man försvinner så där som du gjorde på apoteket. Bli bra nu annars får vi hjälpas åt att dra dig runt i Köpenhamn.

  Kram

  SvaraRadera