lördag 23 mars 2013

Påsken närmar sig...

 
Ett av mina favoritägg som jag gjort med en decopagebild
av en servett köpt på Lev Vackert...
 
 
 
Ägg med florabild och jutesnöre, är också en av mina favoriter...
 
 

Påsken närmar sig...

Jag brukar köpa gamla ägg på loppis och styla om dem. Dessa gjorde jag förra året och nu håller jag på med fler som en del kollegor  på jobbet beställt.
 
Jag älskar att pyssla och att få återanvända gamla saker gillar jag:) Jag visar mina nya ägg i nästa inlägg. Idag skiner solen, men det är är -8 grader. Förra året var det betydligt varmare vid den är tiden...
 
Idag ska jag bl a åka och fira dotterns sambo som fyller år. De köpte en mopsvalp för fyra veckor sedan som jag naturligtvis måste busa lite med. Han är så söt och busig:) Bilder kommer senare.... 
 
Annars blir det väl en promenad i solen och vårstäda lite. Jag försöker träna zumba tre gånger i veckan. Det är såå himla roligt och man blir rejält svettig:) Jag brukar även träna styrka efter något av passen. Det behövs märker jag. Jag vill få fastare kropp och gärna gå ner några kilon som jag lagt på mig sen jag hade bröstcancer för fem år sen.  Kroppen har tagit stryk av alla behandlingar och jag äter fortfarande antikroppshormoner som påverkar kroppen.
 
Alla pratar om LCHF, jag funderar annars på GI. Har provat dem tidigare, men tröttnat, får kanske ta nya tag...
 
 

Ha nu en underbar helg och njut av solen trots kylan!

Varma kramar

Susanne

9 kommentarer:

 1. Jättefina ägg! Det är kul att dekorera så´na.
  Zumba är kul men jag har varit mer än dålig på att träna över huvudtaget det sista.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Hej vännen! Visst är det roligt att pyssla och dina ägg är jättefina! Ha det så mysigt hos dottern, ser fram emot valp bilder senare:) Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Hej! Tittar in och säger glad påsk! Åker till solen på måndag. Äntligen! Vilka fina ägg! Jag o dottern har gjort några ägg i år. Jag köper också äggen på loppis :). Sedan målar jag el/och sätter silkespapper el servetter på. Och sedan det roliga pysslet; på m gamla bilder, notpapper, knappar, spets o band. Har även gjort ägg förr om åren, men i år gjordes ett helt gäng. Har sålt dem bla på jobbet. Så nu jag ett kuvert m massa bath med mig ner till djurhärbärget på Koh Lanta som vi gillar att hjälpa. Många kramar till dig

  SvaraRadera
 4. Så fina ägg vännen. På ICA säljer de ägg för 9,90 ett tips om man inte hittar på loppis.
  Ha en fin söndag vännen.
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 5. Hej vännen! Du gör så fina ägg. De två jag fått av dig har jag tagit fram nu. Hoppas att du haft en fin helg! Kramar

  SvaraRadera
 6. Hej vännen! Du gör så fina ägg. De två jag fått av dig har jag tagit fram nu. Hoppas att du haft en fin helg! Kramar

  SvaraRadera
 7. Jättefina ägg! Få se om jag får någon stund över så jag kan knåpa ihop några nya ägg, stommar har jag ligger kvar sedan förra påsken.

  Härligt att du är i farten och tränar så mycket, jag har inte haft så mycket tid för det, eller tagit mig tid för det den senaste tiden.

  Ha en fin påsk!
  Kram,
  Regina

  SvaraRadera
 8. Hej! Så fina ägg! Det är många som pysslar och gör så fina ägg, det är nåt som jag har inte provat än, kanske nån dag:)
  Vad duktig du är som orkar träna så mycket! Jag skulle göra det om jag kunde men min musklersjukdom gillar inte det...promenader kan jag ta och det provar jag göra så ofta jag kan.
  Önskar dig GLAD PÅSK!
  Kram Sirpa♥

  SvaraRadera
 9. Ville bara titta in och önska en Glad Påsk.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera