onsdag 11 maj 2011

Nytillverkade sjalar och väskor lagom till sommaren och gullig present...

Maria. G är en go vän sedan jag jobbade med henne på en förskola i början av 90-talet. Vi brukar bl.a fira varandra när vi fyller år och i år hade hon nyligen varit på en liten tripp till Prag. Då köpte hon detta gulliga hjärta till mig.

En perfekt present till en pysslig tjej som just nu är inne i en rosa period...



Tack goa Maria!!!

En hemsydd sjal á la D&T (Drömmar & Ting) som går att beställa hos oss. Eller kom till tjejmässan på lördag 14/5 kl. 15-18. Vi finns på Stenstalidskolan bland andra fina utställare.

Sommarens jeansväska går att beställa av mig.

Jag har sytt dessa olika tygväskor i ca 4-5 år nu.
Pris: 150-175 kr

Fodrad med ett matchande tyg, innerficka, tryckknapp, önskad längd på bandet och fina detaljer...Hör av er för beställning!


Just den här väskan är redan såld!


Hej på er i sommarvärmen!!!


Åh, vad jag njuter av detta härliga väder, trots att man jobbar kan man njuta av vädret efter jobbet och ljusa fina kvällar. Man känner sig piggare och fräschare med lite solbränna nu. Två kvällar i rad har jag och sambon tagit oss en promenad i vår fina skärgård. Det är så fint att gå längs vattnet och se alla båtar som ligger vid bryggorna. Vår båt hoppas jag att vi kan lägga i i helgen...




Annars är det jobb i åk 1 och fritids, utvecklingssamtal och att sy gardiner till den nya campingen som gäller nu. Även andra beställningar försöker vi beta av också. Det är kul att få så mycket beställningar nu när vi öppnat eget också. Längre fram ska jag visa våran lilla bod där vi ska ha vår lilla butik i sommar. Den ligger vid den nya campingen här i Kristinehamn som öppnar i helgen.




En händelserik helg blir det i lilla Kristinehamn i helgen:


Nya Herrgårdscampingen öppnar på fredag, Cup Cakesdagen anordnas i stan och på eftermiddagen får man bege sig till tjejmässan på Stenstalidskolan kl. 15-18. Där kommer vi sälja våra ting, Lena från Sandrosen, Karin Linnéa, sminkning av Stil & Hälsa elever bl.a min dotter Emelie, underhållning, fika m.m.



Varmt välkomna!!!


♥Carpe Diem & Carpe vitae!♥
♥Kram Susanne!♥

4 kommentarer:

  1. Vilken fin present du fick och vilka vackra sjalar och väskor ni gör!
    Ha en riktigt härlig onsdag!
    Kram/Lena

    SvaraRadera
  2. Härligt att det är full fart på dig! Jättefina väskor och sjalar ni gör. Lycka till med allt!
    Kramar Agnetha

    SvaraRadera
  3. Vilket rart hjärta, rosa har blivit en favoritfärg hos mig med, bara i kläder ännu och inte så mycket i inredning (för utom blommor dårå)

    Vilken fin sjal och jeansväskan är hur tuff som helst! Jag fastnar ofta för väskor med snyggt mönster inuti=)

    Ha den allra vackraste onsdag!
    Kram,
    Regina

    SvaraRadera
  4. Så fina saker.:-) Kram Stina

    SvaraRadera