torsdag 11 mars 2010

En riktig vän eller så kallade vänner...

Gulligt halsband och örhängen gjorda av Lena på Sandrosen...
Välkommen våren med rosa hortensia...


Den här vackra hortensian fick jag av Lena och Per i söndags. TACK det värmer så mycket...


"Fina vänskapsord..."Dessa stämplar har jag lånat av Lena, för att pyssla lite inför vårt Öppet hus hos hennes firma Sandrosen 27/3 kl. 11.00-15.00. Välkomna!!!


Den här boken läser jag nu. Tyckte att jag behövde få lite inspiration till mitt liv just nu...


När man varit med om väldigt jobbiga saker i sitt liv, börjar man fundera mer på livet...

En riktig vän eller så kallade vänner...

Jag har många vänner både här, där jag bor och i andra städer, men man märker vilka som är ens riktiga vänner. de som tar sig tid och prioriterar...Trots att de har egna familjer, jobbar heltid, tränar m.m....kan man kanske önska att de hörde av sig oftare. Det räcker med ett telefonsamtal, sms, mail eller komma förbi på fika. Gärna en promenad...När jag själv var pigg, frisk och mitt uppe i livet med allt vad det innebär tänkte jag inte så mycket på det här med riktiga vänner. De flesta tyckte att jag var så bra på att höra av mig och ta tag i saker som t.ex tjejträffar m.m. Nu när jag de sista två åren varit sjukskriven efter en jobbig tid med ett bröstcancerbesked hinner jag tänka mycket på det här med vad som är viktigt med livet.


Lena är en av mina bästa vänner sedan vi var 10 år. Vi pratar om allt möjligt, fikar, pysslar, shoppar, tar promenader m.m....För ett tag sedan köpte jag fina änglaörhängen av henne och i söndags fick jag den fina änglabelocken. TACK min goa vän!!! Kika in hos henne i Sandrosen, hon har fina smycken och jättebra hudvård.


Jag har mina pysselvänner Lotta och Helén, gamla arbetskompisar och nuvarande. Camilla, Elin, Åsa m.fl som jag reser med eller lagar god mat med...m.m...Nu har jag några nya vänner som är mina "bröstvänner" som betyder mycket för mig. Jag ska försöka ta tag i en träff, så att vi kan träffas tillsammans i vår..."Tänk på att ta dig tid till att höra av dig till dina vänner, man vet ju inte hur länge man har dem..."


Jag vill tacka alla goa bloggvänner som ger mig så mycket och nu har jag bloggat i ungefär ett år, så i nästa inlägg har jag en tävling igen. Håll utkik!!!
" En vän är någon som stimulerar ens bästa sidor och står ut med ens svagheter..."

" En vän är någon som man skulle se fram emot att bli strandsatt med på en öde ö..." (Ur " Från hjärtat. Pedagogförlaget


(P:S Det krånglar med mina inlägg.Vad är det för fel när jag ska göra inlägg, när det står "Din HTML-kod kan inte accepteras...någon som vet???)
♥Carpe diem!♥
♥Susanne♥

22 kommentarer:

 1. Hej vännen!
  Nu har jag rast, kikar runt lite...
  Fint inlägg visst är det viktigt med riktiga vänner, vänner som man kan lita på "när åskan går" så att säga. De som ställer upp och bryr sig på riktigt!

  Kram på dig
  Lotta

  SvaraRadera
 2. Vänner är viktiga! Jag skulle inte klara av att vara utan vänner. Försöker att höra av mig men tycker att det är svårt ifall vänner inte hör av sig till mig.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Annica Åsemark11 mars 2010 16:10

  Hej vännen!
  Tänkvärd text....
  Tänker på dig ofta!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Gissa om jag blev glad i början av veckan då ett underbart vackert hjärta med doft av Provence och lavendel låg i min brevlåda. Det fina hjärtat finns på min blogg och ett tack till dig...och (Lotta)
  Hemma ligger det fint i mitt fönster och sprider väldoft och ögonnjutning.
  Visst är det så att i nöden prövas vännen. Ibland kan det vara "skönt" att kunna sortera ut agnarna från vetet...men du har ju flera goa och gulliga vänner som tänker på dig.
  Kul att du vill vara med i utlottningen hos mig! Två lotter finns avsatta för dig.
  Kramar
  /Lotta

  SvaraRadera
 5. Hej! Håller med dej i vad du skriver. När man blir sjuk så märker man vilka som är de verkliga vännerna och som bryr sej. Bara några ord kan behövas för att pigga upp ibland.
  Vad roligt det ska bli med tävling hos dej. Då har vi bloggat lika länge.
  Njut av dagarna nu när du är sjukskriven och försök vara ute i solen.
  Kramar Birgitta

  SvaraRadera
 6. Jag har valt bort "vänner". Min sambo är min bäste vän ... han finns alltid där (eller här!).
  Fina smycken och hortensior är så vackra!
  :)

  SvaraRadera
 7. Hej..Vackra smycken! Vänner ja riktiga vänner har jag få..När jag flyttade ner hit för 8 år sen bara alla försvann,..Nu har jag en riktig vän,,som jag saknar för det blir svårt att få till det när man bor 10 mil i från varandra..Men jag skickar ofta kort och sms för att tala om hur mycket jag tycker om henne,,
  Därför har bloggen blivit en god vän och genom den fått massa fina vänner som jag visserligen aldrig mött men som ändå bara finns där..
  Nu skickar jag dig en påse full med kramar och vänskap..Kram Susanne

  SvaraRadera
 8. vackra smycken.
  Ja, det är viktigt med riktiga vänner som tar sig tid.
  Ta hand om dig.
  kram
  Hanna

  SvaraRadera
 9. Åh,vilka vackra smycken!
  Hoppas att dina "bröstvänner" är vi som träffades i Mora. Det skulle vara såå kul att
  träffas igen!
  Ha det bra och sköt om dig!
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 10. Hej Susanne!
  Vilket fint och tänkvärt inlägg!
  Din kära vän Lena gör ju jättefina smycken, vad duktig hon är:)

  Det där felmeddelandet angående htmlkoden kan jag oxå få ibland, om jag råkat radera nån bokstav eller "klammer" i koden när jag skriver. Jag brukar kryssa i rutan där det står någonting med "ignore this.." och sedan klicka på publiceraknappen igen. Då brukar det funka! Hoppas du förstod vad jag menade:)

  Ha en riktigt skön helg nu kära bloggvän och sköt om dig!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 11. Hej,
  Tänkvärt inlägg.
  Trevlig helg
  Kram Maria

  SvaraRadera
 12. Hejsan.

  Mycket fint du skriver!!!
  Blev riktigt "snyftig"...

  Men så sant, så sant, i nöden prövas vännen som det heter.
  Jag har nog alltid kännt mig ganska ensam när det gäller...tyvärr.

  önskar en fin helg,
  Kram Anneli.

  SvaraRadera
 13. Hej vännen! Så fint du skriver, det var verkligen tänkbara ord...Jag är glad att du är min bloggvän! Önskar dig en skön helg med solsken o takdropp! Vårkramar till dig från mig./ Therese

  SvaraRadera
 14. Hej Susanne! Vi har kännt varandra sedan 1999. Under denna tid har vi haft många fina upplevelser tillsammans. Vi har rest till Turkiet, Italien, Göteborg, tjejmiddagar,parmiddagar, födelsedagar, studentfester, jul-,påsk-,midsommar- och nyårsfester m.m.Vi gillar samma saker.Jag är jätteglad för att fått lära känna dig. KRAM Åsa

  SvaraRadera
 15. Hej Susanne! Så många tänkvärda ord om vänskap! Din bok vekar bra, ska nog läsa den också! Ha det så bra och du är en kär bloggvän till mig! Kram Maria

  SvaraRadera
 16. Hej på dig pysselpolarn!! Tack för en trevlig kväll med dig hemma hos Lotta..Mycket skratt och drömmar..Ha en trevlig och avslappnad helg!! Ha det gött kram/Helen

  SvaraRadera
 17. Hej Susanne. Så bra du skriver om vänskap, vänner betyder ju mycket. En av mina vänner bor i Skåne och Turkiet, långa avstånd. Men vi mailar och ringer, skickar foton och sånt. Det var en jättesöt skyddsängel du fått av Lena.
  Ha en fin helg
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 18. God Morron vännen! Jag hade helt missat att du hade opererat dig men nu har jag gått tillbaka o läst. Du är så stark Sussane och du verkar vara en så genomgo o härlig människa, jag beundrar dig för det du går igenom! Hoppas att du får en vacker dag med solsken o takdropp! Många Vårkramar till dig! Therese

  SvaraRadera
 19. Hej Susanne
  Vad mycket tänkvärt du skrivit i detta inlägg.
  Jag får också det där meddelandet ibland . Då avmarkerar jag HTML koden och sen går det att publicera men jag har ingen aning om varför.
  Ha en fin söndag
  Kram

  SvaraRadera
 20. det du säger är så sant..vissa vänner ORKAR inte ta egna initiativ ORKAR inte bjuda tillbaka..ORKAR INTE..men vill gärna komma på besök själv och bli uppassade och umgås..man kan väl bli besviken och förbannad för mindre..i nöden prövas vännen heter det...tur man har riktiga vänner också...
  hälsningar Lisbeth

  SvaraRadera
 21. Vad gulligt du skriver. Å det är så sant! Som de säger...bättre att ha få diamanter än många stenar!
  Ha en fin dag vännen!
  Kram Agnetha

  SvaraRadera
 22. Så fint inlägg och så sant! I nöden prövas vännen och det kan ibland vara så man hittar de allra finaste vänner där man inte trott.
  Och vänskap måste vårdas!!!
  Fina bilder också!!!
  Kram Cilla

  SvaraRadera