söndag 31 januari 2010

Grattis min fina son på 21- årsdagen!!!

Jag och sonen när han tog studenten i juni för snart 2 år sedan...

Vita fräscha tulpaner på köksbordet idag...

Sonen önskade sig hemgjord smörgåstårta, även dotterns favorit...kladdkaka med lyxig mörk choklad ska det också vara...

Ljusgröna löpare med vita prickar från Coop på köksbordet och gamla tallrikar från Gustavsberg...

Ljusgrönt är en härlig färg så här på våren, det passar bra i vårt kök. Flaggan fick sonen på sin dopdag, den ställer vi alltid på bordet när barnen fyller år...


Grattis på din födelsedag min son...
Tänk vad åren går, du växer upp till en fin man och har framtiden framför dig. Du har tagit studenten, jobbat och fått prova på att vara arbetslös, men i vår får vi hoppas att det vänder. Du vill ju gärna läsa vidare i höst. Så länge har du fotbollsfritids på några skolor här i stan och träning för yngre spelare på kvällstid. Fotbollen håller du igång med och just nu spelar du i IFK Ölme.
Lycka till i livet, kära son!!!

"Sjung din egen melodi och gå din egen väg, så växer du!"


♥Carpe diem!♥
♥Susanne♥

20 kommentarer:

  1. Trevligt med de där bordsflaggorna. Har gett sådana till barnbarnen när de döpts. Hoppas dagen varit trevlig och att smörgåstårtan var god. Vilka snygga tyger du har till dina väskor. Är det IKEA-tyger? Blir inte så ofta jag besöker det stora varuhuset.
    Kramis Birgitta

    SvaraRadera
  2. Vilken goding till son Ni har!! Jättefint kort från studenten!! Min son har oxå en sån flagga sen dopet som vi ställer på bordet vid födelsedagen!!
    Ha det gott vännen;o)
    Kram Kram Malin

    SvaraRadera
  3. Vilken snygging!!! Grattis till han!
    Så fint och vårigt du hade dukat! Å gott att äta bjuder du på!
    Kram Agnetha

    SvaraRadera
  4. Här var det vårligt! Fint kort på er två.
    Det var smart av din bror att vänta för det tåg som skulle gå 21.05 från Hallsberg till Karlstad hade ännu inte gått 23.30 då vi åkte från Hallsberg. Såg en ny tid..01.10.
    Men växlarna isar igen så vad ska de göra?
    Kram annika

    SvaraRadera
  5. Grattis till sonen. Fick du barn när du var 5 eller :O)
    Välkommen till mig, har en liten utlottning av ett vårligt smycke.
    Kram Agneta

    SvaraRadera
  6. Grattis till sonen! Vilken mysig födelsedagsfest ni verkar haft. Den smörgåstårtans skulle jag inte tacka nej till... Ha det gott vännen! Kram Stina

    SvaraRadera
  7. Hej Vännen! Grattis P!!! Vårigt och fint det ser ut. Eran goda smörgåstårta är inte dum alls. Den är hur god som helst. Trevligt det var i lördags, ska försöka göra sushi hemma själv. Det är så gott. Kram Åsa

    SvaraRadera
  8. Ett försenat Grattis till sonen, det var ett bra foto på er två. Nu är nog smörgåstårtan och chokladkakan slut. Så gott ni åt, och så fint du dukat. Grönt passar jättebra nu, man blir lite piggare av ljusa färger.
    Må så gott
    Goa kramen
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  9. Ett stort Grattis till din stiliga son! Ser lika bra ut som din söta dotter....Dom måste väl nästan vara lika mamma, Hoppas att han får en bra födelsedag! Hoppas allt är bra med dig goa Sussane! Många kramar till dig från mig. Therese

    SvaraRadera
  10. Hej vännen..Nej ibland sitter jag och läser så många bloggar och även om vissa känns närmare så kan jag också snurra till det ibland ,,Vem som skrev vad och har jag kommenterat osv..Ser nu att jag missat att skriva till dig..Grattis till sonen!! Och hemgjord smörgåstårta blir ju ändock godast.Det mönstret på din tallrik tycker jag om så fina..
    Ja snö det har vi i massor.tur jag slipper skotta det sköter min hustomte;)..Massa kramar till dig Susanne från Susanne

    SvaraRadera
  11. Grattis till sonen och grattis till vinnaren! Vilket underbart födelsedagsbord du fixat....det såg så inbjudande och smarrigt ut. Vilken massa härliga fynd du gjort....loppis har blivit ett stort nöje...och här i stan var det lämmeltåg till ett i lördags.....den lång karavan.....
    Varför det är svårt att hitta knivar på loppis? Jag har hört förklaringen att man brukade börja med att ge silverskedar i present, sedan blev det gafflar och till sist knivar...och på vägen tappade man lusten/eller slutade. Inte vet jag om det är sant....men det verkar inte så värst långsökt tycker jag.
    Kram
    /Lotta

    SvaraRadera
  12. Vad fint du har dukat till din son.Imorgon är det min födelsedag/Kram Lotta

    SvaraRadera
  13. Grattis till din fina son!!!
    Vad fint du har dukat och gjort iordning för honom. Tiden går fort..eller hur!?
    Min tös är redan 8år..snart är hon också 21år! Det går i en himla fart! Bästa att njuta i nuet. ;)

    Tusen tack för dina rara kommentarer inne hos mig. Jag har bara hunnit med att renovera och inget annat. Så nu var det så skönt att ta en paus och sätta sig med datorn och en kopp kaffe. jag har saknat er så mycket dessa dagar!!! Ni ger mig så mycket inspiration och glädje.
    Du frågade om kuddarna..CLV trycket. Jag har ritat det själv. Men titta ute på Tradera där kanske du kan finna det! :)

    Nu ska jag vidare här i bloggvärlden medans jag har tid.
    Sköt om dig, så hörs vi snart igen!
    Många kramar / Åsa.

    SvaraRadera
  14. Hej söta Susanne!
    Hoppas din son hade en riktigt trevlig födelsedag! Smarrig mat ser han ut att ha fått i alla fall, vilken fin smörgåstårta:)


    Det är OK med oss efter branden även om det är bra tomt o tyst efter hönsen, man har ju liksom vant sig att höra deras olika läten varje dag..som tur är ersätts deras hus och grejerna som brann upp på försäkringen och vi ska skaffa nya höns en dag har vi bestämt:)


    Ha en trevlig eftermiddag goa du!

    kraam Jenny

    SvaraRadera
  15. Hej vännen! Tack för titten....Jag mailar dig instruktioner ang. Musik på bloggen! Jag måste få lite information av Fredric först för det är han som hjälper mig! Jag själv är ju jättedålig på sånt där...Fniss! Ha en fortsatt bra dag! Kram Therese

    SvaraRadera
  16. Hej! Vad kul, min son fyller också år den 31/1!! Dock fyllde han bara 6år! Hoppas han växer upp och blir lika trevlig och "skötsam" som din son verkar vara ;)!
    Vilken fin dukning, coop har mycket fint.. ;)!

    SvaraRadera
  17. Stort Grattis till sonen. Visst blir de stora fort......!
    Ni verkar haft en jättetrevlig fest.
    Kram
    Kicki

    SvaraRadera
  18. Grattis till din fina son. Tänk vad tiden går. Snart är mina i den åldern också. Ja du har så rätt i att vi har varandra på bloggen och man skall ju inte känna dåligt samvete att man inte hinner att gå in hos alla, men tyvärr samvetet ligger där i alla fall. Får skärpa till mig....
    Ha det gott...

    Krma Anne

    SvaraRadera
  19. Jag blir nästan lite rörd när jag läser dina fina ord till sonen. Får mig osökt att tänka på alla de barn och ungdomar som inte har någon som bryr sig som du gör.
    Vilken gåva dina barn fått, en underbar mamma som verkligen älskar dem och visar det i ord och handling.
    Kram Lena

    SvaraRadera
  20. Hej söta!
    Du får ta hand om dig du gumman.
    Stor kram Stina

    SvaraRadera